vildebjorgenn -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

pause

...

 • 4

  Regn

  Hola!

  Søren heller, det ble regn i dag. Vi som hadde det så fint vær for noen uker siden, jeg lå faktisk å solte meg ute. Jeg sjekker egentlig aldri vær meldingen, så jeg håper det blir sol i morgen. Men jeg måtte ta noen bilder, så da kunne jeg like godt ta noen bilder ute, var ikke så kaldt ( hehe). Jeg har hat valgfag idag så ikke så mye skole, det er faktisk deilig å ikke bare ha fag. 
  Så ut som jeg frøys noe veldig på disse bildene.

 • 0

  Hjemme

  Hei!

  Nå kom jeg nettopp hjem fra Dskolen, og har hoppet i koseklærne. Jeg som hadde tenkt til å ta outfit bilde men men. Jeg følte meg faktisk effektiv på skolen, men gidder ikke å ta opp det nå. Snart er dte jo tentamen ogsånt og jeg  gleder meg faktisk til tentamen, ikke sånn faglig, Men det er bare det at jeg liker at vi får sitte å spise lit godteri og sitte i koseklær hele dagen. Noe som jeg ikke har noe imot.
  smilehul:)  Pepsimax er det beste jeg vet, sånn seriøst:0

 • 6

  Brun og blid.....snart.

  Hi!

  Tenkte å starte innlegget med å si at jeg snart blir brun woho... nei det blir bare dumt. haha, men jeg har bestill sunspa chochlate tan in a can, også lurer jeg på om den blir veldig mørk eller så brun at det ser unaturlig ut. For vis det er noe jeg er redd for å prøve så er det selvbruning. Jeg hater at det blir oransje ish farge eller at det blir skjolder. For er det noe jeg hater så er det å være bleik, jeg føler meg rett og slett ikke komfortabel. Men jeg er sånn at på vinteren blir jeg veldig bleik i ansiktet, men når sommeren kommer så er jeg like bleik. jeg pøver å sole meg sånn at jeg får solt ryggen å, men får ikke noe farge.

  Jeg vet jo at Kristine Ullebø ( krisssy) bruker den jeg hår bestilt, men på henne ser den lit mør ut, men man kan jo ta flere lag. oioi litt mye selvbruning snakk, hehe. Men for å være ærlig så har jeg bare ligget inne i hele dag, selv om det har vært sol. jeg syntes det er så deilig med en dag du bare kan sitte inne å hvile litt. Det er jo skole i morgen så da var det like greit!


  Dette var i sommer.


  hehe, også idag da  Forskjell??

   

   

 • 2

  Sister!

  Heiia

  Jeg å lille søsteren min tok bilder siden jeg skulle ha nytt profil bilde, også må jeg ha header og sånt.. Så da tenkte jeg at jeg kunne ta noen bilder. Men jeg tok med søsteren min siden hun var så flink fotograf så da tenkte jeg at hun kunne bli med. He he hun har begynt å ta mine klær nå så jeg burde passe på litt. kanskje låse klesrommet mitt, neida, jokanskje.   hahah Amalie assa


  hhaa, mange fine bilder du!

  <3

 • 0

  3 maí

  Hola senóritas(?)

  I dag hadde jeg tenkt til å ta det helt rolig. Er lit sliten etter skole, selv om vi har hat fri. Men de fleste jeg vet om har hat fri på fredag men vi måtte på skolen. Men nok snakk om skolen, Jeg har snart tenkt til å bestille noe på hollister. det er salg der så hvorfor ikke. Men jeg har faktisk ikke noe mer å si.
  Blææ hater regulering ( på meg)! skal ta den av om 2 uker kanskje;)

 • 1

  Vet ikke hav jeg skal skrive her

  Heia

   Hehe jeg som sa " åå jeg skal begynne å blogge veldig bra", haha det funker det....nei. Men jeg skal skjerpe meg nå og begynne å blogge for fult. 

  Idag har jeg Ikke gjort noe spesielt, men i går så var jeg å bada oppe hos kusina mi. Hun har et stort basseng og de hadde gjort det klart så da kunne vi bade der. Det var 19 varmegrader så det var bittelitt kaldt. Men mye varmere en i havet.  
  Wow ikke det fineste bilde av meg men men.

 • vildebjorgenn

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits