vildebjorgenn -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Levis 501

Hi!

Siden jeg ikke har noe anne bedre å gjøre så tenkte jeg at jeg kunne blogge litt. Jeg har tenkt til å bestille Levi`s shorts fra en nettside so heter Batoko.com. De er faktisk billigere en de her i norge i følge sophie elise. Men også hadde de størrelsen min tror jeg fordi jeg er egentlig ganske usikker på størrelsen, om den er stor i størrelsen eller liten. Syntes de shortsene er så fine.Har noen tips til sørrelsen på Shortsen??

 • 0

  syk forsatt!

  Hei!

  da jeg våknet idag så var jeg egentlig ganske frisk og fin. Men nå jeg skulle ordne håret så ble jeg litt svimmel så sa mamma at jeg burde bli hjemme så jeg kunne bli helt frisk igjen, men ble jeg ganske usikker for jeg hater å føle at jeg "skulker" skolen. Men tror det er greit at jeg bir hjemme idag siden hvis jeg hadde dratt på skolen så hadde jeg bare fått enda mer vondt i hodet. Men har egnetlig vondt i Bena, nakken og armene etter gymmen og firetimers Fysisk aktivitet og helse som jeg tokk i valgfag.

  Har ikke noen bilder av meg i det heletatt så det kommer noen gamle.  tokk det på morgningen en gang!

 • 2

  Sick chick.

  Buenos dias!

  Nå ligger jeg her hjemme og er syk. Jeg har vondt i halsen og hode, også føler jeg meg veldig slapp. Dette er første gang jeg er syk i 8kl.  Men jeg får vel bare slappe av her og se på tv. fføler at jeg ikke orker å skrive så mye, siden dte værker i hele kroppen siden i hadde gym i går, og gjett hvem som aldri tøyer ut.....Meg!


  cruise<3

   

 • 4

  jeg vil lese din blogg!

  Hei!

  jeg tenkte litt på at jeg vil lese flere blogger nå, siden jeg har blitt litt lei av de "Topp bloggerne" til tider. men derfor vil jeg gjerne lese din blogg og kansje jeg linker noen blogger jeg syntes er fine! Men jeg ka fortelle deg om hav jeg har gjort idag. Jeg har hatt spansk prøve, den gikk faktisk ikke så værst siden den var på dataen, og da har du flere alternativer. Og jeg bar presentasjon i morgen som jeg knappt har øvd på, så nå må jeg snart sette i gang med den.

  Dette kommer til å bli noen fin 6 uker...not. haha jeg overlever. 
  Meg for lenge siden med blondt hår ( du ser dte ikke så godt siden det er svart-hvit)

  husk at jeg vil lese bloggen din!

  blogges<3

  Blogges, husk

 • 1

  Trening

  Hei!

  I dag har det vært en helt vanlig skoledag. Har har spansk, og der fikk vi vite at vi skulle ha prøve i morgen! Haha hadde vært litt fint om vi kunne fått vite det før vinterferien da. Men men vet knappt hva vi skal ha prøve om ( oioi). Men tror det er om en film. Anyway, i dag har jeg også vært på fotballtrening det gikk fint og nå er jeg helt død. Men det er jo veldig fint at jeg skal ha 4 timers FAH ( Fysisk Aktivitet og Helse.) og der skal vi sikkert gjøre noe styrke, kondisjon eller ne annet.

  Aner ikke hvorfor men det er sånn på mandager da gjør jeg ikke lekser, det er alltid sånn at jeg gjør leksene mine på tirsdag og onsdag.


   Haha det der måtte jeg bare prøve en gang!

  Kom nettop på at jeg selger denne litt øvet drakta og den er bare brukt 1 gang, jeg kjøpte den  ny ( På bilder over så er det bakfram) men kontakt meg hvis du er interesert:) vildej0@hotmail.com

  Meg med drakten, den er i størlse 12-14 år kommer ann på;)

   

 • 0

  Cruise 2013.

  Hei!

  Jeg tenkte å fortelle litt om mitt cruise. Siden det ikke gikk så bra på en måte.

  Okay det var mitt på kvelden, vi skulle på cruise med hele familien siden besteforeldrene mine betalte faktisk for oss alle siden de hadde gullbryllups dag ellerno. så vi kjørte klokka 4 på kvelden/morningen. vi kom til flyplassen da og alle i familien hadde kommet. så skulle vi sjekke inn så funka det ikke og ingen i familien hadde fått det til heller. så vi måtte snakke med en dame. så vi satt der da i 3 timer uten noe som helst. og jeg skulle finne starbucks men den klarte jeg faktisk ikke å finne ( dumme meg). Så fikk tanta, onkelen min og kusina mi et fly til roma der båten skulle gå. mens vi andre måtte få et fly til munchen i tyskland. Vi måtte vente i 16 timer på et sted, det var et sånnt sted over en resturang der man kunne sove og lese. jeg klarte ikke å sove så jeg kjøpte meg helle 2 blader og spiste skitels og ben jerry is. 

  Når vi skulle på flyet til munchen så var jeg bare glad for å reise. Så når vi kom til munchen så snakka vi med noen sure tyske damer. Vi fikk et hotell rett ved siden av flyplassen, hotellet var egentlig ganske fint. Men vi måtte jo stå opp klokka 7 på morgningen. Men vi måtte reise videre til roma og båten var ikke der lengre siden den hadde gått videre til messina ( øy ved tuppen av støvelen altså italia.) Så når vi kom til roma så måtte vi skynde oss. på vei til roma så var det jp turboner så flyet rista veldig og da ble jo jeg veldig redd, så gjett hvem som var livredd for å fly til palermo...,Meg. Men ja vi tokk flyet til palermo som er andre siden av øye. så når vi kom der så fant vi ut at koffortene våres hadde blitt igjen i tyskalnd men dette skjedde med hele familien. Vi måtte snakke med en som ikke kunne engelsk engang. Men vi måtte gå videre så vi fikk en buss til andre siden av øye siden det var der båten lå. Og vi rakk det heldigvis. Og vi fikk koffortene våres etter 2 dager. men selve cruiset i seg selv var bra personalet bvar utrolig hyggelig. det var 7 boblebad og to sånn halv store bassenger. ++ gratis cafe så vi kunne bare ta hva vi ville, og gratis is ved bassengene.:) men gjett hvem som ble litt redd for å kjøre båt ... meg! herregud går det ann, men det stopper ikke meg i å dra på cruise assa jeg syntes det bare var litt ubehagelig å se de greiene i mitten riste ( hahaha).  vi var jo innom kreta, athen, tyrkia og italia. vi fikk noen timer i hvert land, Men neste gang så holder jeg meg til land ( det rimte!).

  Dette var der vi spiste middag ogsånt.


  Skøytebanen inne i cruiset.

  Der vi bada og solte oss, det ser ut til å være veldig fult ogsånt, men det var det ikke altså.

  klatreveggen.

  Dette er inne i båten.

  Hvis du ser de greiene som henger så var det de som rista og dingla, haha


  Koste meg veldig, det var jo også mange andre aktiviterer som feks, rulleskøyteing, basketball, golf og spillehall. 

  Har du vørt på cruise/ har du opplevd nesten det samme??

 • 0

  søvnproblemer??

  Hei!

  idag vokna jeg klokka 13.00. Jeg sovna ikke før klokka 3 i natt. Men det her har skjedd ofte, Jeg hadde det på fredag da ferien starta og jeg har hatt det nesten alle dagene i ferien! det er så utrolig iriterende, har prøvd å sove men får det ikke til. Jeg pleier å ta noe å drikke og sitte på mobilen eller pc når noe som dette skjer. Men hvis det skjer i helgene så pleier jeg å gå ned og se på tv. Må få tilbake døgnrytmen min når skolen starter igjen. 

  Men ellers så har jeg egentlig ikke noe å gjøre idag. får håpe det dukker opp noe da!  gammelt bilde, oiioii!

   

 • vildebjorgenn

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits