vildebjorgenn -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Syden tur!

Hei!

Jo den 28 juni så skal jeg til mallorca. Jeg gleder meg utrolig mye. Jeg skal til et sted som heter alcudia. Det kommer til å bli morsomt, men gruer meg veldig til flyreisen. Åhh hater å ta fly men heldigvis så skal vi bare kjøre i 3 timer. Men det jeg gleder meg best til er da vi skal inn til byen palma og shoppe. Jeg har blitt sånn at på vært syden sted så må det være shopping. Og når vi kommer dit så er det salg på veldy mye, så det blir nokk bra!

Jeg skal bo på et hotel som heter Alcudia garden. Har sett bilder av hotellet på nettet og det er ganske fin spør du meg. Men det ble pussa opp i 2013. Hotellet ligger jo veldig nærme stranda og et sånn passe stort kjøpesenter. 
Kommer til å kose meg masse, men det er jo 121 dager igjen ( Teller jeg!!)

Blogges <3

 • 1

  Wants.

  Hei har ikke blogget fordi jeg har hatt en del å gjøre men nå er jeg tilbake og da tenkte jeg å vise dere hva jeg ønsker meg!   1. Bekk pudder.

  2. billion dollar brows set.

  3. Michael kors parfyme.

  4. Shorts fra hollister

  5. Too faced choclate soleil.

  6. Hettejakke fra hollister.

  7. Lave converse.

  8. sminkekost set fra Emily.

  9. Rettetang fra GHD.

  Dette var alle wantsa mine, jeg håper du likte det!

   

 • 1

  Jeg lever!

  Hola!

  Oii et stort blogg fravær fra meg. Har hatt veldig mye å gjøre for tiden, med skole, prøver presentasjoner og trening. Men jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan! Men i morgen skal jeg på hytta så da får jeg jo ikke blogga på 3 dager, men dere holder vel ut. Gleder meg til vi kommer opp siden det er jo ikke noe snø her så da får jeg ikke stå på langren, men det kan jeg jo på hytta. Dessvere så skal vi dra klokka 10.00. HAHA må legge meg tidlig idag da siden jeg ikke sov noe i natt. Jeg hadde sovet 4 timer på dagen og da får jeg jo ikke sove, pluss at jeg hadde noen få pusteproblemer. Så da gikk jeg på badet så hørte jeg lillesøsteren min komme og hun hadde vondt i magen så da gikk vi ned og så på en film, så vi la oss ikke før halv 5. Men jeg sov til 12.00 idag da!
 • vildebjorgenn

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits