vildebjorgenn -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Støl!

Hei!

Jo igår hadde vi FAH ( jeg har det i valgfag) og der gjorde vi bare styrke! Fy Fa.. så støl jeg er i dag. Klarer nesten ikke å reise meg opp av senga. Men det værste var at i dag hadde vi gym ( forresten vi har 4 timer FAH) men i gymmen i dag hadde vi også litt styrke og når jeg skulle ta phus ups så lå jeg der å peset ( haha). Men ellers så har dte gått helt fint:)

jeg har blitt helt hekta på is kaffe! Jeg har drukket is-kaffe hver dag siden vi starta på skolen i 2014. Men må slutte nå siden det ikke er bra. det er nesten alt jeg har å si om idag untat en ting. På skolen spiller vi jo et spill i mattetimen som heter drag in boks eller no. det er et algebra spill med masse ligninger. det er dritt kjedelig men vinneren får en i-pad mini så hvorfor ikke. Men det er veldig lite kjans for at vi får det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 1

  Hello people!

  Hei!

  sorry for utrolig dårig blogging det er bare det at jeg ikke har hatt tid også inge insprasjon. men har tatt en del bilde ( 200). Så nå kommer det noen nye bilder i allefall. Jeg har vært på skolen i dag som vanelig og ikke gjort noe spesielt. har ikke gjort noen lekse i dag siden skulle på fotballtrening så var jeg for lat til å ta opp bøkene fra sekken, ( neida) joda. men skal gjøre det meste i morgen.

  siden jeg kjeder meg såå veldig så kan jeg lage et innlegg om hva jeg ønsker meg. Jeg vet jo at det nesten nettopp har vært jul ogsånt og jeg er fornøy men det er noen ting jeg forsatt ønsker meg. Men jeg har faktisk ikke mer å si en blogges!! Neida!  si ifra om det er noe dere vil at jeg skal blogge om<3

 • 0

  Blæ!

  Hei!

  I dag har jeg jo vært på risenga. Og jeg syntes det ikke er noe særlig gøy egentlig siden jeg  har vært der så mange ganger også syntes jeg det er såå ekkelt igarderobene dere aner ikke jeg hater det, altså gulvet jeg hater å gå på det! Men når vi var der så klarte lillesøsteren min sefølgelig å dunke hodet sitt opp i overleppa mi og jeg har regulering, så nå har jeg to hakk i overleppa. Og jeg begynte å blå så jeg gikk rolig ( Badevaktene hadde tuta på meg  , haha) inn på doen der å så hvor stort det var, men  nokk om det.  Jeg skal lage et nytt innlegg siden jeg kjeder meg haham spennendene blogg altså! <3

  har ikke noe bilde :(

   

  -A  ( neida)

 • 0

  Video kommer!

  Hei!

  Nå kjeder jeg meg veldig men jeg har ikke kameraet mit her nå, så jeg kan ikke vise hva jeg fikk til jul men jeg skal lage en video å søndag. Men nå sitter jeg å tenker på syden faktisk, jeg er så lei det gråe været. Så jeg gleder meg utrolig mye til vi skal til syden i juni/juli. Vi skal enten til sardinia eller et varmt sted i sardinia. Jeg er sånn du kan snakke om varme steder i timevis, men dessverre er jeg utrolig redd for å kjøre fly selv om jeg syntes det var det beste før. Jeg ble redd pg.a jeg skulle til roma fra tyskland så var det 1 stor turbon og jeg ble dritt redd og jeg hadde 2 fly igjen jeg måtte fly. Men nokk om det

  Jeg skal få nytt design altså, men har ikke så  mye tid til å gjøre det men skal få fikse det så fort jeg kan!  Jeg skal faktisk dra å svømme i dag, jeg skal til risenga. Haha føler meg så barnlig hver gang jeg drar dit:) Men nå må jeg gå, jeg har dessverre ikke noen bilder avv meg på denne pcen jeg skriver å nå.

   


  Gammel bilde ( ikke så gammelt da brukte det igår) <3

 • 1

  Hei!

  Hei!

  Jeg heter vilde bjørgen jeg er 13 år og kommer fra hurum.

  Fakta om meg:

  1.Jeg spiller fotball på tofte fremmad.

  2.jeg er født den 14 des 2000.

  3. Jeg hater papir, Haha!

  4. når jeg shopper så må jeg bruke opp alle pengene jeg har med :(

  5. Jeg klarer ikke å spare.

  6.  jeg har hat kort hår hele livet mitt og bestillte nettop extentions fra luxushair.

  7. Elsker å stå på ski, Langren og twintip.

  8. har 1 søster 1 halv bror.

  9. søsteren min er 8 og broren min er 23.

  10. har hatt 8 blogger før.

  Det var noen fakta, haha.   dårlig kvalitet i know!

  -A, ha ha neida <3

 • 0

  Ny blogg!

  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • vildebjorgenn

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits